Versionsmeddelande 2019-06-04

Följ

Integration med Svea Ekonomi förenklar för e-handlare

Specter och Svea Ekonomi lanserar nu en efterlängtad integration som förenklar och sparar tid för dig som säljer online. Hantera köp från din e-handel direkt i affärssystemet, bokföringen av köpen och Sveas utbetalningar sker automatiskt!

Läs mer på specter.se

Systemförbättringar:

- Utökad rättighet för lageranvändare som numera kan skicka e-faktura till Pagero.

- Utökad frakthantering för mantelsändningar. Fungerar nu även för sändningar med order som skall transporteras med Bring Home Delivery Parcel [PNL349]