Versionsmeddelande 2019-04-30

Följ

Klarna V3 + Specter. Smoooth för e-handlare!

Klarna går med sin nya Checkout in i en ny fas av smoooth. E-handlare kan nu sälja globalt med en enda betallösning. Vi kan nu stolt meddela att den nya integrationen mellan Specter och Klarna Checkout V3 är här. Läs hela nyheten på vår hemsida

Vi riktar stort tack till Desenio som var först ut att använda lösningen och även varit delaktiga i utvecklingen.
Läs mer om hur en effektiv systemplattform underlättar för Desenio att växa internationellt.

Webinarie 8 maj - Specter + Klarna V3

Om du vill veta mer är du varmt välkommen att delta på vårt webinarie.
Missa inte detta, anmäl dig redan nu!

Välkommen att kontakta oss på sales@specter.se eller telefon +46(0)304649400 för beställning och frågor.

Systemförbättringar:

- Uppdaterad information i webshop vid försäljning i Specter POS

- Kunden kan nu vid uppstart av funktionen mantelsändning välja valuta som kommer att användas på Trade Invoice (Handelsfaktura) (skapad av mantelsändning)

- Följesedeln tog tidigare leveranssättet från ordern oavsett om man ändrade det vid leverans.
Nu hämtas det från leveransen.

- Sortera internbeställning utifrån lagerplats i gränssnittet

- På kreditfakturor står det nu "Belopp tillgodo"

Buggfix offert - Visningsfel

Valutan på summeringarna ändrades inte när valutan ändrades