Versionsmeddelande 2019-03-13

Följ

Med anledning av konferens och utbildning för hela företaget håller vi stängt den 22 mars. Vårt journummer för akuta ärende gällande butikskassan är öppet och ni når oss på 0304 – 64 94 17.

Vårt hjälpcenter är alltid tillgängligt och behöver ni komma i kontakt med supporten går det bra att maila support@specter.se så tar vi hand om frågeställningarna när vi är tillbaka igen på måndagen den 18 mars.

Med vänliga hälsningar
Vi alla på Specter

Utökad funktionalitet:

Lagt till filter för betalsätt vid utskrift av massplocklista.

Buggfix:

– Inköpsorder: Artiklar sorterades inte i bokstavsordning på inköpsordern när dokumentspråk var annat än standardspråk. Detta är nu åtgärdat.

– Samlingsfaktura: Tidigare hämtade fakturaadressens mottagare från kundnamn på kundkortet. Nu hämtas det från fakturaadressen på kundkortet.