Versionsmeddelande 2019-02-14

Följ

Förenklade fakturaflöden med e-faktura till dina kunder.

Att skicka e-fakturor blir snart obligatoriskt för dig som säljer till offentlig sektor. Men även för dig som säljer till företag kan e-faktura ge stora fördelar för både dig och dina kunder.

På vår hemsida kan du läsa mer om:
• fördelarna med e-faktura
• om den nya lagen för e-faktura
• vad som skiljer mellan PDF och e-faktura
• kommande lösning i Specter för att enkelt skicka e-fakturor

Det finns även en sevärd film från myndigheten DIGG med information och råd kring e-faktura.

Läs mer och se filmen på specter.se

Systemförbättringar:

Internbeställning - sortera efter lagerplats:

Ny inställning för att styra sorteringsordningen på internbeställningar. Det går att sortera utifrån lagerplats, radnummer eller artikelnummer.

Förändring i Genomförsäljningsrapporten

Återleverans in på lager i samband med kreditfaktura visas nu som en negativ utleverans, likadant som en utleverans baserad på en order med negativt antal.

Buggfix:

Artiklar med utländsk benämning fungerar nu att söka fram på inköpsorder. Tidigare så hittades inte artikeln, dock bara om den hade utländsk benämning. Detta är nu åtgärdat.