Versionsmeddelande 2020-06-12

Följ

Bokföring - enklare och bredare sökning

Utökade filter och sökkriteria för verifikat underlättar jobbet för dig som jobbar i bokföringsmodulen. Förutom datumintervall, serie, nummer och verifikationstext kan du nu även söka på:

- Resultatenhet

- Belopp (fr.o.m. minsta belopp - t.o.m. högsta belopp)

- Konto

Uppdatering av API

• Nu finns möjlighet att hämta information om nya och ändrade fakturor/kreditfakturor.
  • Vi har förbättrat kvaliteten i vårt API gällande synkning av lagersaldon.

Ökad säkerhet vid inloggning

Efter tre misslyckade inloggningsförsök via startsidan i Specter, så får man nu frågan ”Jag är inte en robot”. Denna måste klickas i för att man ska kunna bli inloggad. I vissa fall kan detta även innebära att man får en utmaning i form av bilder som måste lösas.

Bild 1: Checkbox med frågan “Jag är inte en robot”

Denna spärr finns även i

- Mobile

- Nya kassan via direktinloggning pos.specter.se

- Vid byte av lösenord inne i Specter  / Inställningar / byt lösenord

- Login-fliken inne på kundkortet i SBM.  Kund / flik login

Nytt fraktsätt Unifaun

NTEX tillagd som transportör i Unifaun-kopplingen.