Inköp, inköpsorder i CSV-format

Följ

Inköpsorder kan enkelt exporteras till csv-filer för att effektivisera orderläggning hos leverantören. Filen kan sedan antingen laddas upp hos leverantören eller mejlas.

Notera ikonen för nedladdning nedan.

När användaren klickar på ikonen laddas en fil i csv-format med följande utseende ner i webbläsaren:

* Specter exporterar enbart inköpsrader (ingen information från inköps-huvudet tas med)

* Ikonen för export till csv-fil synlig enbart för användare med rättigheten ”Visa specifik inköpsorder”

* CSV-filen kan laddas ner flera gånger (då kommer antal inlevererat vara up to date).