Versionsmeddelande 2020-04-20

Följ

Inköpsorder i CSV-format

En eftertraktad funktionalitet för smidigare orderläggning hos din leverantör är nu tillgänglig i inköpsmodulen.

Du kan exportera dina inköpsordrar genom att klicka på den nya ikonen. Sedan kan filen antingen laddas upp hos leverantören eller mejlas.

En fil i csv-format med följande utseende laddas ner i webbläsaren:

* Specter exporterar enbart inköpsrader (ingen information från inköps-huvudet tas med)

* En ny ikon som kommer vara synlig enbart för användare med rättigheten ”Visa specifik inköpsorder”

* CSV-filen kan laddas ner flera gånger (då kommer antal inlevererat vara up to date).

Nya transportör och fraktsätt i kopplingen mot Unifaun Online:

Deutsche Post

• Packet Plus - Warensendung (DEPOSTPLUSWAREN)
    • Packet Plus Destination EU (DEPOSTPLUSEU)
    • Packet Plus Destination Non-EU (DEPOSTPLUSNONEU)
    • Packet Plus Destination Non-EU for PRINTED MATTER (DEPOSTPLUSNONEUPRINT)
    • Packet Plus Germany (DEPOSTPLUSDE)
    • Packet Tracked (DEPOSTPT)

Uppdatering av API - tillverkningsland

Vid hämtning av artikelinformation via anrop (getArticleInfoExternalNeedUpdate) får man nu med Tillverkningsland i ISO 3166 Alpha-2 format.

Buggfix utlandsbetalningar - utgifter

- valutadifferens i utbetalningsfil vid användning av SEPA-fil