Versionsmeddelande 2020-02-11

Följ

Förändrad inloggningsmetod till Unifaun/Pacsoft från Specter

Den 11:e februari sker det en förändring av inloggningsförfarandet när Unifaun och Pacsoft öppnas upp inifrån Specter. Vi byter då inloggningsmetod för att stödja Unifauns säkrare metod. Detta innebär att ni behöver ange ert lösenord för Unifaun/Pacsoft, minst 1 gång per dag och dator som loggas in (sessionen gäller 12 timmar).

OBSERVERA! Om ni byter ert lösenord hos Unifaun eller Pacsoft behöver ni meddela oss på Specter omgående. Lösenordet används för att kommunikationen mellan systemen skall fungera. Kontakta vår support på support@specter.se eller 0304-649405. Kontakta Unifaun/Pacsoft om ni behöver få reda på ert lösenord.

OBS! Eventuellt visas ett meddelande om ”Felaktiga inloggningsuppgifter” på Unifauns inloggningssida innan man försöker logga in. Detta är känt hos Unifaun och något de kommer att åtgärda framöver.