Versionsmeddelande 2018-11-01

Följ

Relaterad bildVisa- och Mastercards kortregelverk kräver att alla kortterminaler som sålts sedan 1 januari 2017 har stöd för kontaktlösa betalningar. Från och med 31 dec 2018 kommer alla terminaler som beställs av Bambora genom Specter ha kontaktlös betalning som standard utan möjlighet att välja bort funktionen.

Specter kommer inom kort informera alla berörda kunder om hur övergången till contactless betalning skall genomföras på ett smidigast sätt. Håll utik i systemet!

Systemförbättring:

Utökning av api metoden för hämtning av kunddata.
API metoden getCustomersExternalNeedUpdate har uppdaterats med två nya fält:

Kommentar (i API: alerttext)
Infofliken (i API: comments)

Buggfix:

Rätt antal vid försäljning av artiklar där antalet är ett decimaltal
Vid försäljning av artiklar där antalet är ett decimaltal, tex när man säljer en påse med godis, har en rättning skett så att visningen numera är korrekt

Nya hjälptexter:
Unifaun online - Kontotyper