Versionsmeddelande 2018-09-07

Följ

Ta bort och anonymisera många kunder samtidigt.

Med vår helt nya masshantering kan du spara tid genom att anonymisera eller ta bort en mängd kunder och personuppgifter samtidigt. Välj t.ex. att samtidigt anonymisera alla kunder som inte handlat av dig online eller i butik under det senaste året. Masshantering ingår som en del av CRM/Offert-funktionen.

Läs mer i vår hjälptext: Massborttagning av kunder

Systemförbättring:

Utlämningsställe (på order) som skickas in till Specter från webshop skickas nu vidare till ongoing.

Optimering av listning/utsökningar av faktura

Systemet har genomgått flera olika optimeringar kring listningen av fakturor. Även vid sökningar av fakturor har det gjorts en hel del optimeringar för att det ska gå snabbare.

Har du missat att det finns en grupp på facebook för användare av Specter Affärssystem?

Fokus ligger på att vara en mötesplats där man kan föra öppna diskussioner kring verktyget med andra användare samt ställa frågor och ge tips till varandra. Klicka här för att gå med i gruppen.