Versionsmeddelande 2018-03-06

Följ

Förbättringar i verifikathanteringen.

Vi har gjort det snabbare och smidigare att registrera verifikat:

1) Det går nu snabbt att söka fram konton vilket minimerar risken för att fel konto blir valt.

2) Kortkommandon gör registreringen smidigare.Vi har lagt in kortkommandon med syftet att kunna skapa nya verifikat utan att använda musen.

Kortkommandon:

Med hjälp av Enter, Shift+Tab samt Kommatecken+Enter kan man nu sköta hela registreringen.

Enter = gå till nästa fält
Shift+Tab = gå till föregående fält
Kommatecken+Enter = Ange kommatecken på sista raden i kontofältet följt av enter så sparas hela verifikatet och ett nytt öppnas.

Nytt leveranssätt i Unifaun-kopplingen:

Matkahuolto

Nya hjälpavsnitt:
Leveransspärra kund
Lägg till annat betalkonto

Se äldre versionsmeddelanden >>