Lägg till annat betalkonto

Följ

Det finns möjlighet till andra betalningskonton för in/ut-betalningar än de som är förinställda i standardkonton och dessa läggs till direkt i kontoplanen på respektive konto.

Annat betalkonto kan också används till att sätta utvalda konton som inbetalningskonton för betalsätten Dibs och Klarna Global (V3)

Välj ett befintligt bokföringskonto eller skapa ett helt nytt. För att använda befintligt konto så editerar man på " papper och penna" ikonen. Annars väljer man helt enkelt att "skapa nytt konto". Klicka i "Betalkonto"

I kontoöversikten visas nu en grön bock under rubriken "betalkonto" som indikerar att man vill ha kontot även till detta ändamål.

Nu kan det ändrade/skapade kontot användas vid in/utbetalningar.

Vid hoovring på den gröna bocken som visar att fakturan är betald ser man vilket bokföringskonto som används vid inbetalning.