Utgifter, felaktigt filformat vid inläsning av redovisningsfil

Följ

Jag får felmeddelandet "Felaktigt filformat" när jag försöker läsa in en redovisningsfil från banken. Vad ska jag göra?

Felmeddelandet beror på att formatet i filen inte är uppsatt enligt den standard som vi utgått ifrån när vi utvecklat funktionen. Vi har utgått ifrån Bankgirocentralens BGMAX-format.

Säkerställ med banken att det är i detta format som filen är genererad.