Rapporter, verifikationslista

Följ

Verifikationslistan visar de verifikat som gjorts under vald period, och vilka konteringar som gjorts i dessa.

Ni hittar verifikationslistan under rapporter/journaler i vänster meny och välj verifikationslista i rullisten.

Välj den period som ni önskar se.

Ni kan också välja att infoga behandlingshistorik i verifikationsrapporten vilken medför att det visas vem som behandlat verifikatet. Valet att filtrera på resultatenheter finns också liksom sorteringen av den visade listan.