Rapporter, kontoanalys

Följ

Kontoanalys visar alla konteringar som gjorts under vald period på ett specifikt konto.

Kontoanalyser når ni genom att klicka på rapporter/journaler i vänster meny därefter väljer ni kontoanalys i rullisten.

Ni anger vilken period ni vill se kontoanalysen på och väljer vilket konto ni vill titta på.

Ni kan också sortera på resultatenheter och vilken sortering ni önskar på rapporten när den visas eller skrivs ut.

Rapporten visar händelserna under perioden och utefter sorteringen ni valt.