Ingående balans

Följ

Observera! Det är endast vid systemstart som ingående balans skall fyllas i dessa fält.

Det första kunder som köpt Specter Bokföring frågar brukar vara är hur man löser ingående balans i aktuellt räkenskapsår.

Ingående balans är hur mycket pengar du har på dina bokföringskonton vid räkenskapsårets början.

Du lägger smidigt in ingående balans genom att klicka på "Bokföring" i vänstermenyn följt av valet "Ingående balans" i toppmenyn.

Nu kan du fylla i debet och kredit-värden för de olika kontona i din kontoplan.

När du fyllt i dina värden så klickar du på knappen "Spara ingående balans" längst ner på sidan.

Du kan nu kan du börja bokföra aktuellt år.