Mina Inställningar

Följ

Klicka på det gula kugghjulet längst uppe till höger - Personliga inställningar och "Mina inställningar".

Här ställer man in hur man önskar att systemet skall agera gällande utskrifter, epostutskick etc.

Här ställer man även in hur man önskar att startsidan skall se ut i systemet. Exempelvis om man skall se diagram, vilka fakturor som är obetalda etc. Varje startsida är unik för användaren vilket innebär att varje användare kan ställa in startsidan så den passar just för den enskildes arbetsuppgifter.

Följande inställningar kan man välja gällande dokumenten i Specter.

Händelseinställningar – Offertdokument
Föreslå utskrift efter skapande
Föreslå skicka e-post efter skapande

Händelseinställningar – Orderdokument
Föreslå utskrift efter skapande
Föreslå skicka e-post efter skapande
Föreslå visa resterande orderbelopp

Händelseinställningar - Leveransdokument
Föreslå utskrift efter skapande
Föreslå skicka e-post efter skapande
Föreslå skicka leveransuppgifter till fraktsystem efter skapande
Föreslå öppna fraktsystem efter skapande
Föreslå skapa returfraktsedel

Händelseinställningar - Fakturadokument
Föreslå utskrift efter skapande
Föreslå skicka e-post efter skapande