Utgifter

Följ

Välj Ekonomi i översta menyn, Leverantörsreskontra - Utgifter och Ny Utgift längst uppe till höger. Alternativt så går du via plustecknet för att skapa ny:

Vid registrering av leverantörsfaktura eller utgift kan kontering göras på valfri resultatenhet. Konton behöver inte i förväg vara godkända för resultatenhet.

Konteringen på de olika resultatenheterna visas på leverantörsfakturajournal och på utgiftsjournal. Bokförs journalen kommer givetvis resultatenheterna med till verifikatet. När du har direktbokföring blir det skapat ett verifikat direkt på konteringen.

Under Utgifter är det möjligt att söka vilka utgifter som är bokförda på en viss resultatenhet.