Sök Köp

Följ

Du plockar fram ett parkerat köp genom att välja ”Sök köp”. Här får du upp en lista över dina parkerade köp. Vill du bara betala köpet rakt av, klicka på betala-krysset. Vill du titta igenom köpet, lägga till fler artiklar eller ändra det på något sätt, välj ”Editera” (papper-och-penna-ikonen).

I det här gränssnittet kan du även söka på alla köp som gjorts i kassan. Bocka då i ”kvitto”. På samma sätt kan du söka på återköp, insättningar och uttag.

När du söker på gamla kvitton i systemet kan du nu enkelt få upp dessa direkt på skärmen genom att sätta muspekaren på kvittonumret.

Du kan söka kvitton och återköp med hjälp av flera olika sökkriterier:

Artikelnummer: Sök efter kvitton där artikeln med det artikelnummer du anger finns med.
Serienummer: Om ett serienummer angavs på artikeln vid köpet så kan du söka på köp där detta serienummer förekommer.

Observera att endast en kvittokopia kan skrivas ut enligt skatteverkets regler.