Användare, editera användare

Följ

För att editera en användare så klickar du på ikonen (med ett papper och en penna) som visas längst till höger för varje användare.

I denna vy fyller man i relevanta uppgifter som rör användaren såsom lösenord, epostadress, säljarkod för butikskassa mm.

Den epostadress som skrivs in på användaren är den epostadress som blir avsändare när man skickar fakturor mm från systemet. Det här gäller när man är inloggad med den unika användaren och sänder dokument.