Inköp, sök/ångra inleveranser av inköpsorder

Följ

Möjlighet finns att söka efter specifik inleverans med hjälp av: Leveransnr, Ordernr, Leveransdatum (fr.o.m. – t.o.m.) eller Leverantörsnamn.

Gå till Lager och plock i övre meny, följt av Inleveranser i vänster meny.

Om inget sökval anges utan man bara trycker ”Sök inleveranser” visas samtliga inleveranser, möjlighet finns att sortera dessa genom att trycka på någon av rubrikerna (Leveransnr, Inköpsorder, Leveransdatum, Paketnummer eller Leverantör)

Ändra inköpsorder

Inköpsrader på artiklar som är helt eller delvis inlevererade kan inte tas bort. Man kan inte heller ändra antal på inköpsraden till mindre än vad som är inlevererat.

Ångra inleverans

Klicka på soptunnan för att ångra en inleverans. I samband med att man ångrar en inleverans finns även möjligheten att skriva en kommentar.

Samtliga ångrade inleveranser loggas och syns när man hovrar över inköpsordern under “Sök inköpsorder”-vyn.