Användare, ändra rättigheter för användare

Följ

För att lägga till/ta bort en användares rättigheter så klickar du på hänglås-ikonen som visas näst längst till höger för varje användare.

Antalet editerbara funktioner som visas är helt beroende på vilka funktioner som är påslagna i det Spectersystem man använder. Klicka i eller ur det som användare ska ha tillgång till. Som systemadministratör har man alltid tillgång till alla funktioner.

Här finns även alternativet att endast låta användare se sina egna poster, vilket är mycket användbart till exempel i företag med väldigt många säljare. Det ökar överskådligheten för den enskilde säljaren oerhört.