Visa ärenden

Följ

Välj huvudmenyn Försäljning - Ärendehantering i menyn till vänster. Som standard listas här de ärenden som systemet tolkar som ej färdigbehandlade, dvs de ärenden som har statusen ”Ej påbörjad” och statusen ”Att besvara”.

Om vi har ett ärendehanteringsformulär på hemsida så kommer inskickade ärenden att hamna i denna listan med statusen ”Att besvara”.

Här har vi möjlighet att filtrera en utsökning av ärenden med hjälp av de sökfält/sökalternativ som finns överst på sidan. Vi gör vår sökning utifrån de kriterier vi valt genom att trycka på sök-knappen.