Visa artiklar

Följ

När du klickar på artiklar i vänstermenyn så kommer du direkt till vyn för att söka bland dina artiklar. För att komma till söksidan om du klickat dig vidare till något annat menyalternativ inom artiklar så klickar du på ”Visa Artiklar” i den övre menyn.

Med hjälp av funktionen ”Visa Artiklar” kan du söka på en specifik artikel samt även prisjustera eller inaktivera artiklar i systemet.

I dropdown-menyn för "Utför" väljer du vilken handling du vill utföra vid sökningen. Du kan även välja hur du vill att sökresultatet skall sorteras genom att välja värde för dropdown-menyn "Sortera efter artikelnr".

Prisjustera

Du kan justera Inköpspris, Försäljningspris eller Inventeringspris (i alla valutor i systemet). Prisjusteringen kan antingen vara i procent eller ett fast belopp.

Inaktivera artiklar

Välj i rullgardinen sökkriterier för de artiklar som skall inaktiveras.

Resultat visas med antalet artiklar som är selekterade, klicka på ”Inaktivera artiklar” för att verkställa inaktiveringen.

Observera att inaktiverade artiklarna inte visas vid daglig användning, enbart när man valt att inkludera inaktiverade artiklar vid visa/söka.

För att aktivera en inaktiverad artikel tryck på change.gif , längst till höger på artikelraden.

Artikelvisning

Genom att klicka på Artikelnumret kommer du till ”Artikelkortet” med all information om artikeln praktiskt samlad under olika flikar. Välj ”Editera Artikel” i menyn i överkanten för att få möjlighet att ändra artikel uppgifterna.