Inställningar, förskottsorder inställningar

Följ

Min förskottsorder har försvunnit. Vad kan ha hänt?

Har din förskottsorder försvunnit utan att ni har tagit bort den så är det mest säkert att den har blivit borttagen per automatik utefter inställningen som är satt under systeminställningarna.

Inställningar/Kugghjul i övre meny följt av "Systeminställningar i vänster meny - längst ner på höger sida kan ni justera antal dagar.

Är ordern äldre än de dagar som visas på inställningen så försvinner ordern per automatik när man gör en editering på ordern.