Personliga inställningar

Följ

Kan jag göra personliga inställningar i systemet?

Gå in på Systemet - Inställningar och då kommer du in till "Mina inställningar". Det är inställningar som gäller för den inloggade användaren och kan alltså skilja sig från dina andra användare som du loggar in med.

Här kan du göra händelseinställningar för olika dokument tex "Föreslå utskrift efter skapande" och "Föreslå skicka e-post efter skapande". Om du har integration med ett fraktsystem ska valet "Föreslå skicka leveransuppgifter till fraktsystem efter skapande" vara markerad. Om valet inte är markerat kommer leveransen inte att gå över till Pacsoft/Unifaun.