Inställningar, påminnelsemail på förskottsbetalningar

Följ

Kunderna får ett påminnelsemail angående förskottsbetalningar som vi inte skickar ut. Var kommer mailet ifrån?

Mailet går automatiskt ut till alla kunder som har betalsättet förskottsbetalning och fakturan inte har blivit betalmarkerad.

Antal dagar till att påminnelsemailet går ut till kund kan ställas in under Inställningar/Kugghjul i övre meny följt av "Systeminställningar i vänster meny - längst ner på höger sida kan ni justera antal dagar.