Användare, ändra en användares eller mitt eget lösenord

Följ

Hur gör jag om jag vill förändra mitt lösenord till Specter Business Management?

För att ändra ditt lösenord så måste du editera din användarprofil när du är inloggad i Specter Business Management.

När du är inloggad så klickar du på Inställningar/Kugghjulet i övre menyn - Användare i vänster meny följt av att du klickar på ikonen med en penna  som visas till höger om varje användare i listan över användare.

När du klickat på ikonen med pennan så kommer du in till vyn för att editera din användare. Som administratör av ditt Spectersystem kan du även editera de andra användare som du har i listan.

För att ändra ditt lösenord markerar du alternativt tar bort det som finns inskrivet i fälten för "Lösenord" och "Bekr. Lösenord" och skriver in det nya lösenord som du önskar.

Observera att lösenordet behöver skrivas in i båda fälten, annars kommer du att få ett felmeddelande när du försöker spara.

När du har gjort förändringen så klickar du på "Spara"-knappen för att spara. Nästa gång du ska logga in så använder du ditt nya lösenord.