Journaler, ta bort en skapad journal

Följ

Har en journal skapats i systemet finns möjligheten att ångra den och därmed ta bort den. Förutsättningen för att det skall fungera är att journalen ännu inte är bokförd och man kan endast ta bort den senast skapade journalen. En borttagen journal kan därefter skapas upp på nytt.

Klicka på soptunnan för att ta bort.

Ikonen med pil måste även finnas för att det skall fungera . Är journalen redan bokförd går den inte att ta bort. Har man inte bokföringsmodulen så visas ej denna ikon och man kan ta bort journalen.

OBS! I dagsläget kan ej kassajournaler tas bort.

För att se skapade journaler:
Klicka på "Rapporter" i övre/vänster menyn och sedan "visa bokföringsjournaler" i övre menyn.

Ta bort journal är en rättighet som sätts per användare.

Finns inte möjligheten att ta bort journal i ert system? Kontakta kundtjänst så kopplar vi på funktionen kostnadsfritt.