Versionsmeddelande 2017-08-18

Följ

Buggfix - inleverans av inköpsorder
Vid inleverans på ett inköp om värdet togs bort i ett eller flera fält och försökte leverera in så smällde det förut (tanken är att man tar bort bocken istället) och det fungerar nu.

Buggfix - inventering
Inventering vid FIFO - Om man skapade ett tomt inventeringsunderlag och ville checka in eller ta bort det så uppstod ett felmeddelande.

Önskemål - sortering
På kundkortet och offertfliken har rader sorterats i stigande ordning, ändrat till fallande ordning i enlighet med övrig sortering.

Önskemål - visning
Leveranssätt och betalsätt visas numera på orderbekräftelsen, plocklistan och följesedeln.

Önskemål - kundexport
Vid export av kunder kan rabattprislistor väljas.

Önskemål - leveranssätt Unifaun
Nytt leveranssätt: finska Posti.

Förbättring - Antal tecken för streckkod
Utökning av antalet värdetecken i intern streckkod där tidigare 10 siffror var maximalt antal.

Förbättring - Paketartikel på plocklista