Skifta över till Specter POS

Följ

Äntligen är det dags!

Nu börjar vi successivt rulla ut vår nya kassafunktion som på sikt skall ersätta den kassafunktion ni använder idag. Den nya kassafunktionen innebär en mer touchvänlig layout, kan användas på så gott som alla kända webbläsare samt har kompabilitet för att köras på MAC!

OBS! Själva skiftet går på ett par minuter, är kostnadsfritt och ingen aktivitet krävs från er sida. Ångrar ni er går det lika snabbt att skifta tillbaka. Vi ringer alltid upp och stämmer av när ansökan inkommit för att skapa de bästa förutsättningarna för er.

Då detta är en första version av den nya kassafunktionen innehåller den inte all funktionalitet för att fullt ut ersätta den version ni använder idag. Det är viktigt att ni noga läser igenom informationen kring skillnader mellan befintlig kassa och vår nya kassa - Specter POS.

* Kassakopplad kortterminal - fungerar enbart på Internet Explorer, precis som tidigare.
(ni som använder en fristående terminal kan naturligtvis använda valfri webbläsare)
* Förskottsbetala - finns inte i denna version men ligger med i kommande utveckling.
* Koppla kund till köp - är möjligt men kundspecifika priser inte följer med i nuläget. Det ligger med i kommande utveckling.
* Hämta order till kassa - vissa begränsningar finns, läs hjälptext.
* Paketartikel - finns inte i denna version men ligger med i kommande utveckling
* Rabattprislista per Kund/kassa - finns inte i denna version men ligger med i kommande utveckling
* Stafflade priser - finns inte i denna version men ligger med i kommande utveckling.
* Visning av lagerplats - finns inte i denna version men ligger med i kommande utveckling.
* TB/TG visas ej enligt FIFO - finns inte i denna version men ligger med i kommande utveckling.

Är det så att ni inte berörs av någon av ovan funktioner ser vi inga hinder för er att byta till Specter POS. Om ni idag använder ovan funktioner i er verksamhet så får ni vänta ett tag till, håll utkik i nyhetsbrev och versionsmeddelanden efter nya releaser.

Se även vår introduktionsfilm

Hur kommer vi igång med Specter POS?

Gör din intresseanmälan genom att fylla i formuläret som du hittar HÄR. Observera att er anmälan måste göras i formuläret för att vi skall kunna behandla den. Vi kommer skifta över våra kunder i turordning så ju tidigare anmälan kommer in, ju större chans är det att komma i gång snabbt.

OBS! Har man flera kassor så måste skiftet ske på alla kassor, det går ej att endast göra det på ett urval.

VIKTIGT! Läs även våra hjälpavsnitt för Specter POS noga innan ni gör er anmälan att skifta till vår nya kassa.

För att få ett smakprov på Specter POS , logga in i vårt demosystem och välj kassa 2

Inloggning till demosystem:

Företag: demo
Användarnamn: specter
Lösenord: specter