Butikskassa - nytt köp

Följ

Möjlighet finns att koppla specifik kund till köpet, klicka på "Välj kund". Sök på exempelvis kundnummer, namn och e-postadress.

När kund är vald visas följande ikon  som informerad att det finns en kopplad kund till köpet. För att ta bort kopplingen till kund eller få information om vilken kund det gäller så klicka på knappen " Välj kund"

Lägg till artiklar:

Det finns två sätt och visningsläge att arbeta med artiklar, klicka på kikaren.

Klicka på betalning för att gå vidare med köpet.

Välj betalsätt eller alternativet "avbryt betalning". Väljs "avbryt betalning" så återgår kassan till pågående köp igen och ytterligare artiklar kan läggas till.