Versionsmeddelande 2017-05-08

Följ

Danska texter
Vi har uppdaterat Danska texter enligt nedan:

​Offert => Tilbud
Giltig tom => Gyldig indtil
Följesedel => Følgeseddel
​Beställt => Bestilt
Levererat => Levering
Tidigare lev => Tidligere lev
Rest => Rest

Utökning av information till Ongoing

Vi har kompletterat den data som går över på artiklar till Ongoing med:
Streckkod
Vikt
Volym
Intrastatnummer (StatisticsNumber i Ongoing)

Order - Sorteringsordning på plocklista och leveransvy

Vi har uppdaterat leveransvyn så att artiklarna visas i samma sorteringsordning som på plocklistan.

Momsavvikelserapport

Vi har byggt en rapport som kommer att underlätta analysen av avvikelser i faktureringen på momsrapporten.

Rapporten hittas under Rapporter-Inkomstrapporter. Den bygger på momskoder MF1, MF2, MF3 (intäktskonton) och MU1, MU2, MU3 (momskonton) vid fakturering.

Mer information om momsavvikelserapporten hittar ni i våra hjälptexter här.