Butikskassa - hämta kunduppgifter i kassan - ny kund

Följ

Det finns möjlighet att hämta kunduppgifter inne i kassan med ett enkelt knapptryck vid uppläggning av ny kund. Förutsättningen för att det skall fungera är att man har aktiverat ett avtal med Bisnode och det gör man i samband med att man lägger upp en kund i huvudsystemet. Det är administratören för systemet som måste godkänna avtalet. Läs mer om hur du gör här.

Klicka på Ny kund i kassan och välj vilken typ av kund det gäller

Fyll i personnummer eller organisationsnummer.

Klicka på

Infoknappen informerar prisbild och hur kostnaden kommer debiteras.

De uppgifter som inte hämtas upp kan man komplettera med manuellt.