Versionsmeddelande 2017-10-25

Följ

Utökat leveranssätt för Unifaun i Norge med Bring Parcels i Norge inrikes (BP)

Bring Bedriftspakke  BPBDD
Bring Bedriftspakke Ekspress over natt - 0900 BPBE09
Bring Klimanøytral Servicepakke  BPSP
Bring Pakke på Døren  BPPD

Utökat leveranssätt för Unifaun i Finland med Privpak

Privpak Finland (tur)  PPFITR
Privpak Finland (tur & retur)

PPFITRRET

Ny funktion i Specter POS - Hämta kunduppgifter

Hämta kunduppgifter med en enkel knapptryckning i Specter POS. OBS! Gäller bara hämtning av nya kunder.

Läs mer i hjälptexten:

Genom att fylla i personnummer för privatkunder alt. organisationsnummer för företag hämtas uppgifter från Soliditet. Avgiften är närvarande 1 kr för varje besvarat anrop.

För att nyttja tjänsten måste avtal om kreditupplysning godkännas av administratören. Detta görs i Specter under Kunder. För att endast godkänna avtalet kan ett fiktivt organisationsnummer väljas under “Ny kund”, se nedan.

Buggfix:

När betalsätt har ändrats från faktura till förskott så har inte OCR-nummer följt med, detta är nu åtgärdat.