Versionsmeddelande 2017-03-16

Följ

Nedan punkter är med i version som släpps under torsdagen den 16/3 2017.

Ny kundreskontrarapport

Prestandan har förbättrats så att det går snabbare att ta ut rapporten. Kundreskontrarapporten tar nu även bättre hänsyn till överbetalningar.

Överbetalda fakturor i faktura-vyn

Fakturor som har blivit överbetalda visas nu med en gul/orange bock i faktura-vyn. Det går även att filtrera på överbetalda fakturor. Filtret visar både kredit- och debet-fakturor som är överbetalda.

Genom att klicka på bocken kan man boka om det överbetalda beloppet på valfritt konto.