Säljstöd, kundkarta - se dina kunder i Google Maps

Följ

Google Maps är integrerat direkt i affärssystemet vilket ger dig en helikoptervy över kunder och prospects. Se snabbt se var dina kunder finns geografiskt, på kundkortet eller en fullskärmskarta.

Kundkartorna gör det mycket enkelt att göra geografiskt riktade utskick. Zooma in ett område på kartan och exportera kundernas e-postadresser. Det har aldrig varit enklare att göra geografiskt riktade marknadskampanjer.

Kundkartan är fungerar även med Specter Mobile och för att komplettera systemet med denna funktion kontakta vår kundtjänst.

Gör urval utifrån din egna position just nu för att se vilka kunder som finns i närheten, exportera adressetiketter eller epost-adresser för specifikt urval mm.

Resultatet visas direkt på skärmen och man kan zooma, hoovra och klicka för att få fram all information man har inlagd på kundkortet för den specifika kunden. Vid hoovring visas en vy av kundinfon med en knapp för att klicka in sig till kundkortet.

Inställning för visning av karta:

Under inställningar i vänstermenyn och systeminställningar i toppmenyn finns nedan val för vilket adresstyp på kundkortet som kartan skall använda.