Butikskassa, webbläsaren kraschar när kvittot skall skrivas ut

Följ

Min webbläsare kraschar när köpet är genomfört och kvittot skall skrivas ut. Dialogrutan för kvittoutskriften dyker aldrig upp utan webbläsaren visar en ruta om att något har gått fel och att en omstart av programet görs. Vad kan göras för att lösa detta scenario?

Detta beror oftast på att Windows har satt en annan skrivare som standard än den man har som kvittoskrivare. Öppna upp listan över "Enheter och Skrivare" och kontrollera att kvittoskrivaren är satt som standard. Om den inte är det så högerklickar man på skrivaren i listan och väljer "Använd som standardskrivare". Öppna sedan upp webbläsaren igen och testa att skriva ut ett nytt kvitto.