Rapporter, orderrapport med rader

Följ

Orderrapport med rader visar total orderläggning per kund och artikel under vald period. Rapporten är ett bra verktyg för uppföljning av orderstatistik med möjligheten att sortera på tex. företag och privatperson. ( B2B / B2C ). Du väljer en period och kan göra urval per säljare.

Rapporten kan sorteras på följande Privatperson/Företag. Vill man ha med avbrutna orders väljer man till detta också. Rapporten kan även tas ut i excelformat för ytterligare sorteringsmöjligheter.

Rapporten visar per kund:

Ansvarig säljare
Orderdatum
Ordernummer
Kundnummer
Kundnamn
Artikelnummer
Artikelbenämning
Antal orderlagda artiklar
Á pris per artikel
Rabatt
Totalt ordervärde för den specifika artikeln
Valuta