Rapporter, fakturerad försäljning per artikel, faktura-och kassaförsäljning

Följ

Visar alla artiklar du sålt via faktura-och kassaförsäljning, och hur många, under vald tidsperiod. Möjligheten finns att även visa täckningsbidraget om rutan för "visa täckningsbidrag" bockas i.

Tips om du använder dig av Fifo och vill ha ut täckningsbidraget på det som faktiskt är sålt oavsett leverans så är rapporten ett bra komplement till den totala täckningsbidragsrapporten. TTB som enbart baseras på leveranser vid funktionen Fifo påkopplat i systemet.