Innehåll i leverans av kortterminal från Bambora

Följ

Nedan visar och listar vi de delar som skall följa med i paketet med terminalen från Bambora. Om något saknas enligt nedan vid leverans, kontakta då din säljare på Specter och uppge vilken artikel som saknas.

Leveransen från Bambora innehåller:

Kortterminalen Ingenico ICT250 - artikelnummer TF10007
Stativ Space Pole - artikel nummer AC10060 (Ingår ej men kan köpas till)
Magic Box Kit Ethernet RS232 - artikelnummer KA10023
COM-kabel RS232 Cable - artikelnummer KA10017

Paketet med själva terminalen iCT250 (artikelnummer TF10007) innehåller:

• Kortterminal Ingenico iCT250
  • Ström-adapter
  • Strömkabel
  • Nätverkskabel för fristående bruk. (denna nätverkskabel används ej, spara denna för eventuellt framtida bruk)

Viktigt! Utöver detta måste ni införskaffa en vanlig ethernet nätverkskabel. Någon sådan skickas inte med i paketet.

Paketet med Magic Box Kit Ethernet RS232 (artikelnummer KA10023) innehåller:

• Magic Box kabel.
  • Lucka anpassad för kabel-montering
  • Monterings-material

Paketet med COM-kabel RS232 för kassakoppling (artikelnummer KA10017) innehåller:

• COM-kabel RS232 för kassakoppling

Ovan nämnda paket kommer från Bambora och utöver dem så kommer ett paket separat med nedanstående innehåll:

• USB-COM port Adapter ST-Lab U-224

När man kontrollerat att allt finns med så kan man gå vidare till instruktionen för hur man installerar kortterminalen genom att gå till "Installation av kortläsare Bambora iCT250"